Despre noi

Istoricul Firmei

Compania cotată la bursa de valori din New York, are o istorie de peste 140 de ani. În prezent dispune de 19 locaţii de producţie în 8 ţări, cu un personal de 12.000 de angajaţi din întreaga lume. Venitul operaţional al Companiei în prezent atinge 2,3 miliarde de dolari.
Conceptul cheie al dezvoltării Companiei constă în managementul eficient şi în inovaţia tehnică neîncetată. Până în prezent, Compania a câştigat de opt ori titlul de „Industry First” şi de două ori titlul „Industry Records” în domeniul tratării apei.

Our Team

1874

Charles Jeremiah Smith înființează compania în Statele Unite, fabricând piese pentru cărucioare de copii şi alte piese mecanice.

Our Team

1906

Compania începe fabricarea şasiurilor pentru modelul Ford Cadillac la fel ca şi pentru alte modele ale timpului.

Our Team

1910

Compania a fabricat 110 mii de unităţi de şasiuri de automobile, fiind permanent pionier al tehnologiei de sudură şi a altor tehnologii consacrate în următorii 30 de ani.

Our Team

1921

Compania introduce pe linia de producţie primul braţ robotizat – devenind astfel primul în lume, în domeniul producţiei automatizate a şasiurilor de automobile.

Our Team

1928

Compania devine una din cele mai mari producătoare de boilere sub presiune din lume.

Our Team

1936

Compania aplică brevetul liniei de fabricaţie Kim Kyu si debutează cu succes în afacerea aparatelor de încălzire a apei.

Our Team

1947

Compania inaugurează fabrica de boilere 37.000 m2 în Illinois, care la data respectivă a fost cel mai mare parc industrial din America anilor ’40.

Our Team

1974

În ziua aniversării a 100 de ani, Compania a lansat linia de fabricaţie a boilerelor cu consum redus de energie.

In anul 1998 Compania îşi face intrarea în China – devenind foarte repede o marcă binecunoscută.

In anul 2009 Compania realizează o investiţie majoră într-o bază de producţie din Shanghai, specializată în Cercetare-Dezvoltare, precum şi în producţia de sisteme de tratare a apei.

In prezent, Compania produce şi vinde o gamă completă de sisteme de purificare a apei, filtre de apă, centrale de dedurizare a apei, precum şi sisteme de tratare industrială a apei. Compania este una din primele firme producătoare de elemente pentru membranele de osmoză inversă din China, materiile prime cheie fiind importate din Statele Unite şi Japonia.

Filozofia Companiei


Cu ochii mereu pe calitate

Incredere permanenta in tehnologie

Respectarea neclintita a eticii de afaceri

Adoptarea fara retineri a schimbarilor

Satisfactia clientului

Compania depune un efort extraordinar pentru a întâmpina exigenţele clienţilor cu privire la calitatea produselor, a livrărilor şi a serviciilor către clienţi, sau pentru rezolvarea unor probleme neobişnuite ale clienţilor.

Inovarea produselor

Identificarea angajaţilor care sunt de ajutor în dezvoltarea produselor noi şi a prezentării acestora pe piaţă – inclusiv a celor care aduc îmbunătăţirii produselor deja existente, inclusiv modificarea produselor pentru aplicaţii sau pieţe noi.

Initiative legate de mediu

Angajaţii noştri – prin acţiuni voluntare - contribuie major la reducerea emisiilor nocive în spaţiile noastre de producţie, prezentând un impact pozitiv asupra protecţiei mediului.

Respectarea comunitatii

Angajaţii noştri investesc din timpul lor pentru a crea un spaţiu de trai cât mai agreabil. Se înregistrează eforturi în domeniile tehnologiei informaticii de contabilitate, comunicaţie, logistică şi alte funcţii administrative.

Valorile Companiei

   

Accentuarea inovaţiei

   

Mentinerea renumelui companiei

   

A fi un bun loc de munca

   

A fi un bun cetatean

De ce LG-777?

In primul rand datorita filtrelor:

- Filtru de carbune activ granulat

- Filtre din polipropilena

- Filtru cu osmoza inversa

Deviza noastra:

O apa potabila cat mai curata si un trai cat se poate de sanatos!

Garantie

Garanţia este valabilă numai în condiţiile de respectare a instrucţiunilor şi termenelor de întreţinere!

Contact

  Şos. Borsului nr. 72, Loc. Sântion, Jud. Bihor

   0728 777 775

   comenzi@globiz.ro

   L - V: 9 : 00 - 17 : 00

Urmareste-ne pe